Ressource-matchmaking i Aalborg 9220 d. 25/9

Ressource-matchmaking i Aalborg 9220 d. 25/9

Last modified: 06.09.2019

Den 25.september inviterer Bæredygtige Synergier til ”Ressource-matchmaking” for virksomhederne i 9220 mellem kl. 14 og 16 hos Center for Logistik og Samarbejde ved Aalborg Havn.

Det bliver en eftermiddag, hvor virksomheder kan se andre virksomheders konkrete restprodukter og få en snak med naboer, facilitatorer og universitetet om mulighederne for at handle med ressourcerne. Virksomhederne er inviteret at medbringe nogle prøver af ressourcer og materialer som kasseres f.eks. i produktionen, så de kan ses og føles, og de andre virksomheder i området har mulighed for at byde ind, hvis de er interesserede. Vi forsøger at få en bred vifte af ressourcer med, både materialer, energi og menneskelige ressourcer, f.eks. lærlinge etc.

Eksisterende symbioser og bæredygtige løsninger kan ses og drøftes, og nye virksomheder har mulighed for at koble sig på f.eks. palle-indsamling, genbrugs-papkasser eller droneoverflyvning, der kan opdage varmespild fra bygninger. Der er også fokus på, at nye potentielle samarbejder kan udvikles.

Så uanset om du er optaget af FNs verdensmål, optimering af din forretningsøkonomi, irriteret over at gode restprodukter smides væk, eller blot nysgerrig efter nye løsninger, så kom til ressource-matchmaking. Målet er, at alle virksomheder får mindst én konkret løsning med hjem, der optimerer forretningen!

Det koster ikke noget at deltage, og for at hjælpe nye aftaler i hus har vi stillet en pølsevogn op med gratis forplejning!

Vi ser frem til en spændende dag.

ErhvervsNetværk 9220 og Bæredygtige Synergier.

Kontakt Leonie Schlüter på leonie@plan.aau.dk for at tilmelde dig.